Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Over Mijnwater

De energietransitie is volop aan de gang. Langzaam maar zeker verminderen we onze afhankelijkheid van aardgas. We hebben hierbij behoefte aan duurzame, betaalbare en maatschappelijk geaccepteerde alternatieven.

Mijnwater zorgt in Parkstad voor duurzame verwarming en verkoeling van woningen en andere gebouwen. We maken daarbij gebruik van een innovatief en betrouwbaar 5de generatie warmte- en koudenet. Door slimme inzet van onder andere oude mijngangen als hernieuwbare warmte- en koudebronnen dragen we bij aan de energietransitie en vermindering van CO2-uitstoot. Mijnwater: de slimste weg naar een fossielvrij verwarmd en gekoeld Parkstad.

Slim warmte- en koudenet

Mijnwater is een zogenaamd smart grid, of 5e generatie warmte- en koudenet. Door slim gebruik te maken van zowel de warme als koude bronnen van de voormalige mijnen in Limburg, zijn wij dé partner voor een duurzame en betaalbare energievoorziening voor woningen en bedrijfsgebouwen in Parkstad. 

Lees meer over warmte/koude

Mijnwater werkt samen

Door intensief samen te werken met de Provincie Limburg, de betrokken gemeenten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en andere gebouw-eigenaren helpen we met een soepele, stapsgewijze warmtetransitie.

Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden