Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Woningcorporaties

U heeft als woningcorporatie een belangrijke positie in de transitie naar duurzame energie. Mijnwater kan u hierbij helpen! U maakt uw woningbezit klaar voor de toekomst met het innovatieve en betrouwbare warmte- en koudenet van Mijnwater. Met een aansluiting op Mijnwater kunnen honderden woningen in één keer worden voorzien van duurzame warmte en/of koude. Diverse woningcorporaties in Parkstad gingen u voor en profiteren van de voordelen.  

Bekijk onze projecten

Waarom kiezen voor Mijnwater?

1. Duurzaamheid voorop

Het Mijnwater-systeem gebruikt verschillende duurzame energiebronnen om warmte en koude vraaggestuurd, lokaal en decentraal uit te wisselen. Daarmee is Mijnwater het eerste 5e generatie warmte- en koudenet van Europa in de praktijk. Door slimme inzet van oude mijngangen als hernieuwbare warmte- en koudebronnen, dragen we op een unieke en innovatieve manier bij aan de energietransitie en vermindering van CO2-uitstoot. 

2. Lagere energiekosten

Het Mijnwater-systeem biedt de mogelijkheid om efficiënter en goedkoper te verwarmen en koelen. In vergelijking met individuele gasgestookte verwarmingssystemen, kunnen de energierekeningen van uw bewoners aanzienlijk lager worden. 

3. Betrouwbaar en constant

Mijnwater maakt gebruik van de eindeloze warmtebron onder de aarde, en levert daardoor een constante en betrouwbare warmte- en koudevoorziening, ongeacht de weersomstandigheden. Uw huurders zullen altijd kunnen genieten van een comfortabele temperatuur in hun woningen. 

4. Lange levensduur en weinig onderhoud 

Het Mijnwater-systeem heeft een lange levensduur en vereist minimaal onderhoud. Dit betekent minder zorgen en kosten voor uw woningcorporatie. 

5. Omgevingsvriendelijk

Iedereen wil verduurzamen, maar niemand wil er last of ongemak door ervaren. Mijnwater zorgt ervoor dat de maatschappelijke acceptatie van duurzame energie hoger ligt door nadelen als geluidsoverlast, horizonvervuiling of hittelekken te minimaliseren. De voor een groot deel ondergrondse installaties van Mijnwater maken de toepassing van Mijnwater tot een elegante oplossing voor omwonenden en eindgebruikers.   

6. Financiële voordelen

Er zijn verschillende financiële stimuleringsmaatregelen en subsidies beschikbaar voor woningcorporaties die investeren in geothermische warmte. Wij helpen u bij het identificeren en benutten van deze kansen. 

Onze diensten 

Wij begrijpen dat elk pand uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen: 

Consultatie en advies

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over het integreren van het Mijnwater-systeem in uw panden. 

Ontwerp en implementatie

Wij bieden uitgebreide ontwerp- en implementatiediensten om de warmte en/of koude-oplossingen van uw gebouwen van begin tot eind te ondersteunen. 

Onderhoud en support

Na de implementatie blijven wij beschikbaar voor onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat het warmte- en/of koude aansluing op het Mijnwater-systeem optimaal blijft functioneren. 

Maak de slimme keuze voor uw woningcorporatie 

Klaar om de overstap te maken naar duurzame verwarming en/of koeling? Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we u helpen om de voordelen van Mijnwater te benutten en een duurzamere toekomst te creëren. 

Neem contact op
Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden