Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Projectontwikkelaars

Staat u voor de uitdagingen van de 21e eeuw? Het creëren van duurzame en energie-efficiënte gebouwen is niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een kans om kosten te besparen en te voldoen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen. In deze snel veranderende wereld is het essentieel om vooruit te kijken en te investeren in innovatieve technologieën die de toekomst van de bouwsector vorm zullen geven.  

Bent u die toonaangevende projectontwikkelaar met een visie op duurzaamheid? Dan is Mijnwater de aangewezen partner om uw projecten naar een hoger niveau te tillen. Diverse projectontwikkelaars in Parkstad gingen u al voor en profiteren van de voordelen.

Bekijk onze projecten

Waarom kiezen voor Mijnwater? 

1. Duurzaam & innovatief 

Het Mijnwater-systeem gebruikt verschillende duurzame energiebronnen om warmte en koude vraaggestuurd, lokaal en decentraal uit te wisselen. Daarmee is Mijnwater het eerste 5e generatie warmte- en koudenet van Europa in de praktijk. Door slimme inzet van oude mijngangen als hernieuwbare warmte- en koudebronnen, dragen we op een unieke en innovatieve manier bij aan de energietransitie en vermindering van CO2-uitstoot. Mijnwater krijgt daardoor wereldwijd aandacht van beleidsmakers, sectorspecialisten en vakpers. Laat uw project hierop meeliften!   

2. Kostenbesparend 

Het Mijnwater-systeem is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend op de lange termijn. De stabiele warmte- en koudebron zorgt voor lagere energiekosten en biedt een snellere terugverdientijd voor uw investeringen. 

3. Energieonafhankelijk 

Met Mijnwater hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van schommelende energieprijzen . Mijnwater maakt gebruik van de eindeloze warmtebron onder de aarde, waardoor uw projecten een aanzienlijke ecologische voetafdrukvermindering krijgen. 

4. Regelgeving-proof 

Het gebruik van duurzame energie is een waardevolle troef bij duurzaamheidsbeoordelingen. Met een aansluiting op Mijnwater voldoet uw project aan een groot deel van de BENG-eisen. 

5. Marktwaardeverhogend 

Duurzaamheid is een hot topic in vastgoed. Het aanbieden van Mijnwater verwarming en koeling als een milieuvriendelijke en energiezuinige optie zal uw projecten aantrekkelijker maken voor bewoners en investeerders. Dit kan resulteren in hogere verkoop- of verhuurprijzen en een snellere terugverdientijd voor uw investering ten opzichte van niet verduurzaamd vastgoed.   

Onze diensten 

Wij begrijpen dat elke projectontwikkeling uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen: 

Consultatie en advies

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over het integreren van het Mijnwater-systeem in uw project. 

Ontwerp en implementatie

Wij bieden uitgebreide ontwerp- en implementatiediensten om de warmte en koude-oplossingen van uw project van begin tot eind te ondersteunen. 

Onderhoud en support

Na de implementatie blijven wij beschikbaar voor onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw warmte- en koude aansluiting op het Mijnwater-systeem optimaal blijft functioneren. 

Zet die duurzame stap vooruit! 

Neem contact op met ons team om te ontdekken hoe Mijnwater uw projecten kan verbeteren. Samen kunnen we aan een duurzamere toekomst bouwen. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.  

Neem contact op
Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden