Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Bedrijven en instellingen

Het verduurzamen van uw pand is een belangrijke stap in de richting van duurzamer ondernemen. Met Mijnwater transformeert u uw (bedrijfs)pand in energie-efficiënte, comfortabele werk- of verblijfsplekken. Ons innovatieve warmte- en koudenet biedt een baanbrekende oplossing voor verwarming en koeling, waardoor uw bedrijf kan profiteren van lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Bekijk onze projecten

Waarom kiezen voor Mijnwater?

1. Duurzaam & innovatief

Het Mijnwater-systeem gebruikt verschillende duurzame energiebronnen om warmte en koude vraaggestuurd, lokaal en decentraal uit te wisselen. Daarmee is Mijnwater het eerste 5e generatie warmte- en koudenet van Europa in de praktijk. Door slimme inzet van oude mijngangen als hernieuwbare warmte- en koudebronnen, dragen we op een unieke en innovatieve manier bij aan de energietransitie en vermindering van CO2-uitstoot. Mijnwater krijgt daardoor wereldwijd aandacht van beleidsmakers, sectorspecialisten en vakpers. Laat uw bedrijf hierop meeliften! 

2. Onbeperkte warmte en koeling

Ons systeem voorziet uw bedrijf van zowel warmte als koeling, ongeacht het seizoen. Dit betekent een consistente en comfortabele werk- of verblijfsomgeving en een verhoogde energie-efficiëntie.

3. Energieonafhankelijkheid

Met Mijnwater hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van schommelende energieprijzen. Mijnwater maakt gebruik van de eindeloze warmtebron onder de aarde, waardoor uw bedrijf een aanzienlijke ecologische voetafdrukvermindering krijgt.

4. Kostenbesparend

Mijnwater energie is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend op de lange termijn. De stabiele warmte- en koudebron zorgt voor lagere energiekosten.

5. Toekomstgericht

Met de toenemende druk op bedrijven om duurzamer te worden, zet u met Mijnwater een belangrijke stap richting een duurzame toekomst. 

Onze diensten 

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen: 

Consultatie en advies

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over het integreren van het Mijnwater-systeem in uw bedrijfspand. 

Ontwerp en implementatie

Wij bieden uitgebreide ontwerp- en implementatiediensten om de energietransitie op het gebied van verwarming en/of koeling binnen uw organisatie van begin tot eind te ondersteunen. 

Onderhoud en support

Na de implementatie blijven wij beschikbaar voor onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw warmte- en/of koude aansluiting op het Mijnwater-systeem optimaal blijft functioneren. 

Neem de duurzame stap vooruit!

Neem contact op met ons team om te ontdekken hoe Mijnwater uw projecten kan verbeteren. Samen kunnen we aan een duurzamere toekomst bouwen. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. 

Neem contact op
Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden