Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Verenigingen van Eigenaren

Als Vereniging van Eigenaren (VvE) begrijpt u als geen ander de uitdagingen van het beheer van een gebouw. Een van de belangrijkste vraagstukken van vandaag is waarschijnlijk de verduurzaming van uw pand(en).  

Bent u die toonaangevende VvE in Parkstad met een visie op duurzaamheid? Dan is Mijnwater de aangewezen partner om uw gebouw te verduurzamen. Diverse VvE's gingen u reeds voor.

Bekijk onze projecten

Waarom kiezen voor Mijnwater? 

1. Duurzaamheid voorop

Het Mijnwater-systeem gebruikt verschillende duurzame energiebronnen om warmte en koude vraaggestuurd, lokaal en decentraal uit te wisselen. Daarmee is Mijnwater het eerste 5e generatie warmte- en koudenet van Europa in de praktijk. Door slimme inzet van oude mijngangen als hernieuwbare warmte- en koudebronnen, dragen we op een unieke en innovatieve manier bij aan de energietransitie en vermindering van CO2-uitstoot. 

2. Lagere energierekening

Mijnwater biedt de mogelijkheid om efficiënter en goedkoper te verwarmen en/of koelen. In vergelijking met individuele gasgestookte verwarmingssystemen, kunnen de energierekeningen aanzienlijk lager worden.

3. Betrouwbaar

Het Mijnwater-systeem heeft weinig onderhoud nodig en is uiterst betrouwbaar. Het heeft een lange levensduur en kan de verwarmings- en koelingsbehoeften van uw VvE consistent en efficiënt vervullen. 

4. Comfortabel wonen

Een behaaglijke temperatuur, zowel in de winter als in de zomer, zorgt voor tevreden bewoners. Uw VvE-leden zullen genieten van een constant comfortabel binnenklimaat zonder de frustraties van individuele verwarmings- of koelingsproblemen. 

5. Omgevingsvriendelijk

Iedereen wil verduurzamen, maar niemand wil er last of ongemak door ervaren. Mijnwater zorgt ervoor dat de maatschappelijke acceptatie van duurzame energie hoger ligt door nadelen als geluidsoverlast, horizonvervuiling of hittelekken te minimaliseren. De voor een groot deel ondergrondse installaties van Mijnwater maken de toepassing van Mijnwater tot een elegante oplossing voor omwonenden en eindgebruikers.

6. Toekomstbestendigheid

Het gebruik van duurzame bronnen voor verwarming en koeling is een toekomstgerichte keuze. Het zal de waarde van uw gebouw(en) verhogen en aantrekkelijker maken voor potentiële kopers en huurders die waarde hechten aan duurzaamheid en leveringszekerheid. 

4. Financiële voordelen

Er zijn verschillende financiële stimuleringsmaatregelen en subsidies beschikbaar voor VvE’s die investeren in duurzame warmte. Wij helpen u bij het identificeren en benutten van deze kansen. 

Onze diensten 

Wij begrijpen dat elk gebouw uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen: 

Consultatie en advies

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over het integreren van het Mijnwater-systeem in uw pand.

Ontwerp en implementatie

Wij bieden uitgebreide ontwerp- en implementatiediensten om de warmte en/of koude-oplossingen van uw project van begin tot eind te ondersteunen. 

Onderhoud en support

Na de implementatie blijven wij beschikbaar voor onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw warmte- en/of koude aansluiting op het Mijnwater-systeem optimaal blijft functioneren. 

Maak de slimme keuze voor uw VvE 

Klaar om de overstap te maken naar duurzame verwarming en koeling? Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we uw VvE helpen om de voordelen van Mijnwater te benutten en een duurzamere toekomst te creëren. 

Neem contact op
Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden