Service: 045 - 571 69 20 (24/7) of via klantenservice@mijnwater.com

Klantverhalen

Lees de inspirerende ervaringen van onze klanten die de overstap hebben gemaakt naar onze innovatieve energieoplossingen. Ontdek hoe bedrijven en instellingen in onze regio profiteren van ons efficiënte, duurzame en kosteneffectieve warmte- en koelsysteem. Laat u inspireren door hun verhalen en ontdek hoe Mijnwater bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Duurzaamheid in de praktijk bij Vista College

Tien jaar geleden startte de samenwerking tussen Mijnwater en Het VISTA college. Gezamenlijk hebben we de uitdagingen van moderne energiebehoeften aangepakt. Van het overwinnen van technische uitdagingen tot het realiseren van duurzaamheidsdoelen; ontdek in het interview met Robert Riedijk, Vastgoedconsulent bij VISTA, hoe Mijnwater bijdraagt aan het vormgeven van de energietoekomst van VISTA College.

Klantverhaal Vista College

Van gas naar groen: duurzame samenwerking Rabobank en Mijnwater

Sinds negen jaar maakt Rabobank Heerlen gebruik van het innovatieve Mijnwater-systeem om hun pand aan de Euterpelaan duurzaam te verwarmen en koelen. Leon Litjens, locatiemanager Vastgoed Limburg, vertelt: ‘Voor de energietransitie is het altijd beter om gebruik te maken van warmte die al ergens aanwezig is, dan warmte op te wekken.’

Lees in het volledige verhaal hoe we gezamenlijk de reis naar een groenere toekomst afleggen.

Klantverhaal Rabobank
Mijn Mijnwater Mijn Heerlerheide
Disclaimer Privacybeleid Privacyverklaring Voorwaarden