Vacature: IT Support Engineer

32 u/week

Om klimaatverandering tegen te gaan en ons energiegebruik te verduurzamen, moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas per 2050. Mijnwater draagt sinds 2008 bij aan deze energietransitie en zet het Limburgs mijnverleden in om het verschil te maken voor de toekomst. Met duurzame energie uit geothermische bronnen en uitwisseling van restwarmte- en koude worden nu al ruim 350 woningen en 9 grote kantoorgebouwen verwarmd en gekoeld. Onze aandeelhouders Limburgs Energie Fonds (LEF) en Enpuls (onderdeel van Enexis) stellen ons in staat om de komende jaren te versnellen en Parkstad verder te verduurzamen.

Om deze missie te laten slagen hebben we enthousiaste mensen nodig, die het verschil willen maken. Werken bij Mijnwater betekent bijdragen aan een uniek, innovatief product met grote impact voor de regio.
Om onze medewerkers te faciliteren met de beste systemen en IT-infrastructuur, zijn wij op zoek naar een IT Support Engineer.

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle IT-infrastructuur en -applicaties op ons kantoor. Je selecteert en beheert de hardware, telefonie en benodigde hulpmiddelen. Ook ontwikkel je onze applicaties door op basis van de specifieke behoeftes van Mijnwater. Zo ondersteun je de afdelingen bij het automatiseren van hun werkprocessen in SharePoint en begeleid verbetertrajecten. Verder richt je diverse dashboards in zodat we de rapportages uit onze systemen kunnen halen. Je beheert het Cisco Netwerk en PRIVA, richt het Datawarehouse (SQL) in en koppelt interne en externe API’s. De professionalisering van onze klantenportals voor de debiteurenadministratie en de inrichting van applicaties stem je met onze leveranciers af.
Uiteraard is ook onze informatieveiligheid van groot belang; jij beheert en versterkt waar nodig onze systemen en instrueert en leidt medewerkers op rond correct gebruik van onze systemen en informatie.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO+/HBO-opleiding ICT-beheer of vergelijkbaar, met affiniteit voor applicatie-inrichting
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met applicaties als Qics, Exact online en Priva
  • Beheersing van Microsoft Office programma’s, met name PowerBI, SharePoint en MS-Teams
  • Hands-on, nauwkeurig, taak- en resultaatgericht
  • Communicatieve teamplayer

Dit hebben wij te bieden

Je komt terecht in een enthousiast team van zo’n 35 professionals, die zich met hart en ziel inzetten voor de transitie naar duurzame energie. Ons kantoor is gelegen in het Maankwartier, midden in het centrum van Heerlen en goed bereikbaar met OV en auto.

  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling
  • Pensioen regel je zelf, maar je ontvangt een aantrekkelijke tegemoetkoming
  • Je krijgt een marktconform salaris op basis van relevante opleiding en relevante werkervaring
  • Een zeer afwisselende rol in een dynamische setting: geen dag is hetzelfde

Informatie en sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw c.v. en motivatiebrief voor 13 september naar sollicitatie@mijnwater.com.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze vacaturehouder, Joyce Bongers via 06 50 51 61 14.
Meer informatie over Mijnwater vind je op mijnwater.com.

De eerste gespreksronde staat gepland op donderdagmiddag 23 september 2021 en vindt fysiek plaats, uiteraard met in achtneming van de Covid-19 voorschriften.