Vacature: Financieel administratief medewerker(ster)

24-40 u/week

Om klimaatverandering tegen te gaan en ons energiegebruik te verduurzamen, moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas per 2050.
Mijnwater draagt sinds 2008 bij
aan deze energietransitie en zet het Limburgs mijnverleden in om het verschil te maken voor de toekomst. Met duurzame energie uit geothermische bronnen en uitwisseling van restwarmte- en koude worden nu al ruim 700 woningen en 10 grote kantoorgebouwen verwarmd en gekoeld. Onze aandeelhouders Limburgs Energie Fonds (LEF) en Enpuls (onderdeel van Enexis) stellen ons in staat om de komende jaren te versnellen en Parkstad verder te verduurzamen.
Om deze missie te laten slagen hebben we enthousiaste mensen nodig, die het verschil willen maken. Werken bij Mijnwater betekent bijdragen aan een uniek, innovatief product met grote impact voor de regio.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waar jij jouw ervaringen en kennis in kan zetten in de breedste zin? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de complete crediteuren/debiteurenadministratie en verricht controle activiteiten die gericht zijn op een juiste, tijdige en volledige weergave van de financiële administratie. In deze dynamische en uitdagende functie, zal jij ondersteuning gaan bieden aan de Business Controller aangaande het opstellen van periodieke rapportages en analyses ten behoeve de directie en het MT. Om een tijdige periodeafsluiting mogelijk te maken beoordeel/toets jij de juistheid en volledigheid van data/boekingsgegevens van zowel de afdeling als de medewerkers van Mijnwater. Je controleert of budgetten niet worden overschreden. Jij codeert en verwerkt in- en verkoopfacturen en doet de bankverwerkingen. Tevens stel je tijdig de juiste BTW aangiften op.

Wat breng je mee?

Jij kent jouw vak als geen ander en werkt zeer accuraat en nauwkeurig. Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken. Je pakt proactief zaken op en wanneer het hectisch wordt, weet jij de juiste prioriteiten te stellen door belangrijke en onbelangrijke zaken van elkaar te scheiden.

Verder breng jij mee:

MBO opleiding (bedrijfsadministratie);

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

Kennis van de fiscale wetgeving op het gebied van BTW en VpB.;

Kwaliteitsgericht, integer en denkt niet in problemen maar in oplossingen;

Je hebt kennis en ervaring met toegepaste geautomatiseerde informatiesystemen (Exact Online, MS Office en met name SharePoint e.d.).

Dit hebben wij te bieden

Je komt terecht in een enthousiast team van professionals, die zich met hart en ziel inzetten voor de transitie naar duurzame energie. Ons kantoor is gelegen in het Maankwartier, midden in het centrum van Heerlen en goed bereikbaar met OV en auto.

  • Bruto maandsalaris (schaal 12) tussen de € 2.936 en € 4.194 (bij 40 uur per week)
  • Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 3,7% eindejaarsuitkering per maand
  • 24,5 verlofdagen op jaarbasis
  • Persoonlijk budget kun je inzetten voor aankoop extra verlofdagen
  • Contract voor bepaalde tijd bij goed functioneren omgezet in onbepaalde tijd
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris
  • 70% bijdragen aan je ABP Keuzepensioen
  • Mogelijkheid tot hybride werken
  • Een zeer afwisselende rol in een dynamische setting: geen dag is hetzelfde

Informatie en sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief tot uiterlijk 19 juni 2022 naar sollicitatie@mijnwater.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze vacaturehouder, Patrick Liebens: +31(0)6-29506794
Meer informatie over Mijnwater vind je op mijnwater.com.