Medewerker Asset Management

40 u/week

In 2050 moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas. Om dit te realiseren, moeten gebouwen geïsoleerd worden en gaan we gebruik maken van duurzame warmte en elektriciteit. Mijnwater levert een substantiële bijdrage aan deze transitie.
Om deze ambitie te laten slagen en o
ns groeiend aantal klanten de aandacht te geven die ze verdienen, zijn wij op zoek naar een Medewerker Asset Management.

Medewerker Asset Management

-

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en neemt meldingen van storingen en klachten aan. Je zorgt dat deze meldingen goed worden geregistreerd en bij de juiste persoon in de organisatie terecht komen, zodat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.
Ook fungeer je als tussenpersoon voor het KlantContactCenter, beheer je ons Asset Management Programma en beheer je Meterpool, het programma waarin meterwissels worden ingepland, meterstanden worden uitgelezen en facturen worden verstuurd.
Tot slot bied je facilitaire ondersteuning aan de afdeling Beheer en Onderhoud en beheer je het archief voor deze afdeling (analoog en digitaal).

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO-opleiding (of aantoonbaar vergelijkbaar niveau)
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring met technisch-administratieve werkzaamheden en klantcontact
  • Ervaring met werken in een multidisciplinaire projectorganisatie
  • Beheersing van Microsoft-officeprogramma’s, met gevorderde skills op het gebied van Outlook en Word
  • Gestructureerde werker: nauwkeurig, overzicht kunnen creëren en prioriteren
  • Sociaal vaardig, klantgericht en communicatief sterk
  • Teamplayer
  • Taak- en resultaatgericht
  • Leergierig
  • Integer

Wat kunnen wij je bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team van zo’n 30 professionals, die zich met hart en ziel inzetten voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Vanuit ons nieuwe kantoor in Heerlen werken we gezamenlijk aan de uitbreiding van de organisatie en het slim inzetten en uitbreiden van ons circulair energiesysteem.

Ons kantoor in Heerlen is gelegen in het prachtige Maankwartier), midden in het centrum en toch goed bereikbaar met OV en auto (plus parkeervoorziening).

Deze functie is voor 40 uur per week. Binnen Mijnwater heb je recht op 30 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. Pensioen regel je zelf, maar je ontvangt een aantrekkelijke tegemoetkoming. Uiteraard faciliteren wij je met eigentijdse middelen om je werk goed te kunnen doen. Salariëring vindt plaats op basis van relevante opleiding en relevante werkervaring.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Liebens, HR Adviseur, 06-295 067 94.
Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw motivatiebrief en je CV voor 1 augustus naar sollicitatie@mijnwater.com