Vacature: Management Assistent

40 u/week

Om klimaatverandering tegen te gaan en ons energiegebruik te verduurzamen, moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas per 2050.
Mijnwater draagt sinds 2008 bij
aan deze energietransitie en zet het Limburgs mijnverleden in om het verschil te maken voor de toekomst. Met duurzame energie uit geothermische bronnen en uitwisseling van restwarmte- en koude worden nu al ruim 700 woningen en 10 grote kantoorgebouwen verwarmd en gekoeld. Onze aandeelhouders Limburgs Energie Fonds (LEF) en Enpuls (onderdeel van Enexis) stellen ons in staat om de komende jaren te versnellen en Parkstad verder te verduurzamen.
Om deze missie te laten slagen hebben we enthousiaste mensen nodig, die het verschil willen maken. Werken bij Mijnwater betekent bijdragen aan een uniek, innovatief product met grote impact voor de regio.

Ben jij een echte allrounder en krijg jij energie van het werken in een dynamische omgeving? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waar jij jouw ervaring en kennis in kan zetten in de breedste zin? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze dynamische en uitdagende functie bied je ondersteuning aan de directeur en het MT. Jij fungeert als rechterhand en ondersteunt hen zelfstandig in de dagelijkse gang van zaken. Je bent verantwoordelijk voor het beheer over de agenda en stelt hierin prioriteiten. Voor de vergaderingen verzamel en distribueer jij de stukken aan alle betrokken partijen. Je zorgt voor de verslaglegging en bewaakt de gemaakte afspraken en besluiten. Voor het organiseren van verschillende bijeenkomsten en evenementen draai jij je hand niet om. Als ze extern plaatsvinden, zorg jij dat aan alle wensen en voorwaarden wordt voldaan.

Verder krijg jij alle ruimte om zaken op te pakken en naar je toe te trekken. Hierbij kun je denken aan taken als:

  • HR-gerelateerde taken als; ondersteuning bij werving & selectie en verzorging van interne communicatie
  • Facilitaire zaken, zoals de inkoop van kantoorbenodigdheden
  • Fungeren als contactpersoon en coördinator

  Wat breng je mee?

  Jij kent jouw vak als geen ander en vindt het leuk om een spin in het web te zijn. Je pakt proactief zaken op en wanneer het hectisch wordt, weet jij te prioriteren. Door jouw mensenkennis en vermogen om zaken te filteren, kan de directeur op een efficiënte manier zijn kerntaken optimaal uitvoeren. Je bent wel opgewassen tegen een beetje tegengas en vraagt door, denkend in oplossingen.

  Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar secretariële en organisatorische werkervaring, bij voorkeur ervaring in ondersteuning van directie/bestuurders
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Organisatorisch sterk, standvastig, discreet en organisatiesensitief
  • Je bent handig met MS Office en met name SharePoint en MS-Teams


  Dit hebben wij te bieden

  Je komt terecht in een enthousiast team van professionals, die zich met hart en ziel inzetten voor de transitie naar duurzame energie. Ons kantoor is gelegen in het Maankwartier, midden in het centrum van Heerlen en goed bereikbaar met OV en auto.

  • Een bepaalde tijd contract dat bij goed functioneren opgevolgd wordt door een contract voor onbepaalde tijd
  • Je krijgt een marktconform salaris op basis van relevante opleiding en relevante werkervaring
  • Een zeer afwisselende rol in een dynamische setting: geen dag is hetzelfde

  Informatie en sollicitatie

  Enthousiast? Stuur dan jouw c.v. en motivatiebrief uiterlijk 23 mei 2022 naar sollicitatie@mijnwater.com.
  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze vacaturehouder, Patrick Liebens: +31(0)6-295 067 94.
  Meer informatie over Mijnwater vind je op mijnwater.com.