Erkenning Mijnwater met eervolle nominatie EZK Energy Award


De uitslag van de EZK Energy Award is bekend:
Wij feliciteren Andries Vlot van TSN Groen met het winnen van de EZK Energy Award Bedrijven 2021! En wethouder Rik van Woudenberg van Gemeente Leiderdorp met het winnen van de EZK Energy Award Gemeenten!

Wij zijn vereerd en trots dat wij als duurzaam energienetwerk in de gebouwde omgeving werden genomineerd, dat geeft ons extra energie! De nominatie-award krijgt een mooi plekje op ons kantoor.
Ook Mol Freesia: gefeliciteerd met de nominatie en de erkenning!

Voorbeeld voor Nederland

We zijn blij met deze woorden uit het juryrapport: "Mijnwater heeft veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van een 5e generatie warmtenetwerk. Het concept vormt nu een voorbeeld voor andere lage temperatuur warmte- en koudenetten die de komende jaren op veel plekken in Nederland zullen worden gerealiseerd."

Herman Eijdems, Directeur Innovatie bij Mijnwater, zei in een reactie: "Vanuit de hele wereld zijn mensen nieuwsgierig naar ons concept, maar in eigen land was daar niet altijd oog voor. Mooi dat we nu ook in eigen land erkenning krijgen. We hopen dat dit type warmte- en koudenetten zich verder zullen verspreiden!"

Herman Eijdems sprak tijdens het slotcongres zijn dank uit aan iedereen die bijgedragen heeft aan Mijnwater:


Bekijk hier het slotcongres terug>